Palvelu asiakaslähtöiseen tilastointiin

Simsoft Oy on kehittänyt yhdessä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen kanssa uuden Internet-palvelun yritysten ja yhteisöjen toimintaan liittyvien valmistus-, myynti- ja varastointitietojen sekä muiden tunnuslukujen keruuseen, tilastointiin ja raportoimiseen. Palveluun sisältyvät kaikki tarvittavat laitteet, tietoliikenneyhteydet ja palvelinohjelmistot tilastoinnin pyörittämiseen.

Asiakas saa tieto- ja käyttäjämäärältään rajoittamattoman tilastopalvelun käyttöön yhdellä palvelusopimuksella ja kiinteällä kuukausimaksulla 500 €/kk. Lisäksi toiminnan käynnistämiseen liittyy aloitusmaksu, alkaen 1000 €, johon sisältyvät palvelun asennus, mallitilastojen ja raporttien luonti sekä asiakaskoulutus. Myös palvelun sivujen ulkonäkö voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan kotisivuja. Aloitusmaksun suuruus voi vaihdella räätälöintityön määrän mukaan.

Ominaisuudet

Tilastopalvelun asiakas hallinnoi oman yrityksensä, asiakaskuntansa, jäsenistönsä tai muun viiteryhmänsä tietojen tilastointia keskitetysti, tehokkaasti ja turvallisesti.

  • Tilastotiedot kerätään tilastokohtaisiin lomakkeisiin web-selaimella
  • Tilastotietoja seurataan pitämällä tilastointivelvolliset henkilöt ajan tasalla tilastoinnin etenemisestä sähköpostiviesteillä
  • Tilastotiedot tallennetaan relaatiotietokantaan yhdenmukaisessa muodossa jopa kymmenien vuosien ajanjaksoiksi
  • Tilastotietoja raportoidaan vapaasti määriteltävillä raporttipohjilla sekä taulukkomuotoisiksi raporteiksi että graafisiksi kaavioiksi
  • Tilastotietoja tulostetaan paitsi kirjoittimelle myös Excel ja PDF muodossa

Tilastopalvelu on käännetty sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. On-line käyttöohjeet neuvovat kaikissa tilanteissa.

Palvelukuvaus kertoo tarkemmin palvelun sisällöstä.

Tutustu palveluun

Esittelyversio tilastopalvelusta on oiva tapa tutustua sen tärkeimpiin ominaisuuksiin. Huomaa kuitenkin, että vierailijalle automaattisesti annettava käyttäjätunnus antaa demon hallinnointitehtäviin vain lukuoikeuden.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tilastopalvelusta ja siitä, mitä se voi tarjota yrityksenne tai yhteisönne tarpeisiin.